My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

16 May 2012

Happy Mothers Days, Teachers Day, Dady days

Dah lama aku tak update Kat sini..
Busy sungguh pulak tiba2..

Sebabnya last Saturday 12 May aku balik kampung, Sunday 13 May mak and Bapa aku datang Umah, Monday 14 May Ada gerak gempur Kat office.. So kena siapkan report sebabnya nak kena submit on Thursday.. Maybe kena buat presentation Kat Boss...

So mmg sibuk la skit.. Selalunya rileks la jugak kan..everything up to date... kehkehkeh..

Ni baru la Ada masa saja2 nak isi entry tak nak bg blog ni sunyi sepi jer.. Tue pun sb report dah siap tinggal la bahagian org atasan saya Saja..



Nothing excited happens. Sb weekend tak lekat Kat Umah so tak leh nak try masakan2 yg special..

Sambutan hari ibu is just a wish from my 3 hero's and Ada la kraftangan from Adam and Aslan yg they did at school siap cakap " I love u mama " mesti Cikgu suh cakap sb tu Dia kata mama.. Biasanya panggil ibu..

And get a kisses from them after they said they Love me..

So i just cakap " Wowwwwwwww.. so nice... cantiknya adik buat " then he said he love me then he kiss me.. so sweet..

Then Abg Adam pulak did the same thing. and i still buat2 surprise...

My plan is nak buat2 pengsan sb I received a letter from the teachers to pretend yg kita tak sangka dapat Hadiah..

Tp at that time I tengah drive so takleh la nak buat2 pengsan.. Kang lain pulak jadinya..

Today 16 May 2012, teachers day.. Happy teachers day la to all teachers di luar sana and teacher2 yg pernah mengajar saya dan teachers2 yg ajar anak2 saya.. Jasa kalian semua Alan sentiasa di kenang selagi hayat dikandung badan..

To my kids teachers, I just give a Thank You Card and Ada la gelang2 from Sabah.. Lama tersimpan sb terlebih beli Masa I Pegi KK dulu. Bukan berniat nak bg barang lama tp tak sempat nak cari hadiah.. Lagipun that gelang dok dalam plastic lagi.. so boleh la kan.. Then i just give them my fridge magnet from Paris, Amsterdam And London. sebabnya sama la mcm gelang td ada jugak terlebih beli.

Nasib baik semua teachers Perempuan, so senang la cerita.. Kalau Cikgu laki jenuh nak pikir nak bg Hadiah apa kan ??

Nanti lepas Teachers day, Dady days pulak...

After Dady days is my anniversary yang ke 7 on 28 May, but before that My mum birthday dulu on 26 May...

Fuh.. Baru sedar banyak pulak celebration on May ni kan??

For my anniversary tak plan ke mana2 lagi sebab ... Takde plan la.. Last year ke genting and Bukit tinggi.. before that ke Pulau Ketam...

This year.... Hmmmm... Entah... Maybe last minute planning kot so just tunggggguuuuu je la...

So that all for today.. ni je la citer2 yang I nak update...

Tata TiTI TuTu....

No comments:

Post a Comment