My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

8 May 2012

Entry saja2.. Bila tgk ragam org

Chewahhh.. Mentang la Ada applikasi blogger Kat iPhone.. Keje nak mengupdate jer.. Layan je la kan.. Sementara nak jemu update blog nie...

Now Adam and Alan akan habis class Kat Kumon ni dalam pukul 8 mlm.. Aku dah selesai dinner Kat mcd td and dah selesai solat Kat petronas.. Kelam kabut aku datang blk kt class ni sb aku takut Adam and aslan Akan klr dr class even sblm aku sampai pun..

And aku dok la tunggu Kat luar class ni.. Ada la Lebih kurang lagi 10 minit class nak abis nie..



Aku jenguk2 Kat dalam.. Nampak la Aslan dok reading Kat teacher, Adam dok tulis2.. Maybe math la kot..

Kat Kumon ni bkn mcm class tp more to one teacher one student .. Ok la kan.. Kalau anak aku slow pun tak lah ketinggalan mcm in the one big class..

Dalam2 aku dok lepak2 Kat luar ni, mcm2 ragam manusia aku nampak.. But I just focus to parents and kids yg nak dtg sini la..

Ada bdk2 yg lari2 Gembira nak masuk class, Ada yg dah sampai class to still dok lepak dalam keta tapi tengah dok makan.. Maybe dinner la kot.. Bukan dinner dalam keta Aja.. Siap still in school uniform.. Dish yg Dia makan tu bulan roti ke burger ke but nasi dalam tuppaware.. Dasyat kan??

Semangat sungguh parents2 ni nak hantar anak Pegi kelas tambahan and budak2 ni pun muka mcm ok je... So Kira ok la.. Not only me yg sibuk2 nak masukan anak2 Kat Kumon nie...

Pastu Ada jugak budak2 yg klr dr keta then run nak masuk kelas sampai mak Dia panggil " sekian sekian Nama... Wait !! Don't run "

Ada satu parents ni naik Atas and nak ambik anak Dia.. Pastu akak ni marah anak laki Dia.. " why U still here ?? I told u after finished ur class turun bawah... Mama tunggu Kat bawah.. Nie Margrib nak abis dah " budak tu pun buat la muka kelat.. Muka kena marah ...

Hehhe. Mcm2 gelagat.. Aku tersengih sorang2..

Tapi overall semua kids yg datang Kat sini semua happy faces la.. Takde pulak aku nampak nangis2 ke tak nak masuk kelas..

It's good right?? They love to learn..

Today Ada lagi I meet parents yg same school dgn Adam and Aslan. When I asked them, they started their kids here when their kids in 4 years old.. Gila awal kan?? And they said the progress is good.. So kiranya aku ni la yg lambat .. Hehe..

Aku sangat la teringin nak snap gambar Adam aslan Kat sini tapi mcm tak berkesempatan ja...


At last dapat jugak.. This photo is when class nak abis, all student have to see ms Margaret first to get the homework..

Look at Aslan photo .. Aku dah pedan banyak Kali dah.. Jangan lari2 dalam kelas but he ........

Sorry la Miss Margaret.. Hopefully nanti Aslan will dok diam2 skit...

3 comments:

  1. cik puan tak tapau nasik briyani gam n ayam golek siap2 ke? Bila baca entry ni saya terus terasa lapau umpama otromen semasa lampu kecemasan dah menyala2 di dadanya... tolong! tolong!

    ReplyDelete
  2. Babe.. Mcm mana u tau hari ni I tapau Nasi berani ayam kt anak2 I ?? Terer betul idung ultraman ni.. Wakaka

    ReplyDelete