My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

22 May 2012

Berkelah @ Ulu Yam

20 May 2012, Sunday sempat la satu family aku pergi ke ulu yam..

Kebetulan kakak aku dr Penang datang kt KL sebab suaminya nak tengok perlawanan akhir bola sepak kelantan lawan Sime Darby at Bukit Jalil..

Ulu Yam jer la yang sempat nak pegi and activities nya biasa la.. Mandi manda, bakar-bakar ikan, ayam and sosej dan tukang bakarnya ialah my husband, me and my sister Linda, then pasang2 khemah Walau pun sekejap je.. Kira jadi la untuk lepas kan gian..

Tapi kesian kat aku.. Tak berkesempatan nak mandi sebab2 yang tidak dapat dielakan.. Hehhee

Jom check it out...

2 comments:

  1. Hehehe.. mmg best.. nak tunggu geng2 kta tak tau bila.. huwaaaaa.. i rasa geng2 kita kalau jauh takleh.. dekat pun jadi la kan ?

    ReplyDelete