My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 Apr 2012

Yang Terindah

Dah 5 hari aku datang keje sunyi jer dalam keta aku sb radio keta rosak.. Dah pergi hantar kat kedai sb warranty masih ada..

Uhhh.. memang sunyi ja pagi aku tanpamu Hotfm Lebih Hangat dari Biasa.. Nasib baik jugak la ada iphone... Leh jugak dengar hotfm walaupun sound dia ok ok ajaaa...

Tadi pagi, aku try nak bukak hotfm kat handphone tapi mcm takde keluar bunyi apa2... so aku pun tengok la kat dalam iphone aku tue ada lagu apa.. Dah lama jugak la aku tak godek2 iphone aku tu.. maklumla.. takde masa as a mummy kan!!!

Godek punya godek dalam iphone tue aku jumpa la 2 lagu ni... Dah lama tak dengar and terkenang la balik citer yang best dulu Adamaya lakonan Lisa Surhani, Adia Mia Sara & sapa ntah nama hero dia.. tak ingat la...

Dan lagi satu, Lagu from Adam.. Jatuh.. Hmmmm.. berjiwang la skit pagi2 jumaat ni ....

JOM LAYAN


 





No comments:

Post a Comment