My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

20 Sep 2012

Riang Ria Aidilfitri 2012

Assalamualaikum,

Thanks to semua friends yg sudi datang makan2 Kat Umah saya pada 8 Sept 2012 lepas.

Ni bukanya open house pun, tapi kawan2 sy ni ada yg request nak makan laksa. Tu yg masak and ajak diorg dtg Umah.. Lagi pun diorg tak pernah sampai lg sepanjang dok Kat Umah ni..

Mcm mana nak ajak kawan2 datang.. baru masuk rumah ni sebulan dah lekat Si Airis.. Rezeki rumah baru masuk la katakan. Dah lekat tu biasalah mabuk2 tahap yg agak teruk la dari 1st and 2nd pregnancy.. Pembawakan baby girl kot.. Hehhee..

So takde la peluang nak ajak kawan2 datang Umah..

Kiranya makan2 Kali ni sekali la untuk kawan2 datang and kira beraya sekali la..

Pada yg tidak dijemput, sorry la ye.. This is not really open house. Nanti Insyaallah kalau sampai hajat saya yg satu ni, saya akan jemput semua2.. Jgn tak mai pulak nanti.

Menu hari tu.. Ada laksa, Nasi putih lauk sambal udang, ayam goreng tepung, sotong masak kunyit, tulang daging masak asam, sambal belacan and kacang buncis goreng. Semuanya simple2 and takde pun ketupat rendang.. Sorry..

Meh la tengok gambar2 yg sempat di snap.. Maklum la tuan rumah busy masak and layan tetamu.. Nie je gambar2 yg ada..





No comments:

Post a Comment