My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

21 Sep 2012

AIRIS SAFIA ARIANA

Dalam diam2 Airis dah already nak masuk 1 years.. Kejap je masa berjalan.. Rasa baru je mabuk2 mengandung kan Airis smlm.. Now she dah besar and bijak dah.

Ketawa Dia, senyuman Dia, bau masam dia mmg tak pernah hilang dari fikiran aku..

My daughter ni sometime macam2 hal dia buat. Boleh tahan jugak lasak dia. Tapi lasak2 pun still girl style la.

Kalau org kuat suara sikit, muka dia dah sebek, kalau Abg marah muka Dia sedih, kalau jerit nyaring, kejang2 kaki kalau nak sesuatu, kalau main dgn cat keluar la suara dia yg ala2 nak nagis, happy, takut... Sungguh mengada ok..

Bila I balik keje dia mmg nak dok atas my dukung je.. Kesian she wants my attention.

Don't worry Airis ye.. Lepas ni ibu janji kita boleh bermanja-Manja and berpaluk2 ye...

Jom tengok gambar anak dara saya ni ..

dulu kecik jer kaki dia la nie dah besar

Nak ikut Ibu pegi work pagi2




cheeky face
Start to climb dah


1st baju Kurung - Aidilfitri 2012
Flower Girl

Lady driver
Just smile



Mani & Pedi Session with dady

memanjat
Nak gusti ngan Abg Aslan


1st baju Kurung - Aidilfitri 2012
Just Smie
Bug wristlet and flower headband
She not afraid of anything
Smile in the bean bag
Dah pandai masuk bawah meja
She thinking how to escape

She on the table while Abg do their homework



Enjoying under the table

Pandai sepahkan barang ok
She love to round2 with motorbike
Opssss
Cik Jah pakai tudung
So Girly
Enjoyyy and laughing
She's Dady girl

Try to naik tangga and she did it
Dapat duit raya then masuk mulut
Airis, Flower girl
Ta tih.. Ta Tih..
Cik Jah mengemas ker ???
Our Flower Girl
Her Tantrums

No comments:

Post a Comment