My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 May 2013

Krabi .. here we come !!

Fuh.. kesian kat blog nie.. dah lama tak menjengah..

Okey.. okey.. stay tune yea.. I'm going to Krabi on 26 to 30 May 2013 and will update the stories when I come back..

Our last vacation is Janda Baik.. Penghujung bulan 12 tahun 2012. Kalau nak baca cerita kat janda baik boleh baca di sini Hatiku tertinggal di Janda Baik . 

Untuk pengetahuan you all entry ni dah capai 5000 view.. Wow... bestnya.... hehe

So almost 6 month we dok senyap2 di rumah... and this vacation jugak is for our anniversary yang ke-8 on this 28 May 2013..

Wow  !! sedar tak sedar dah 8 tahun.. hmmmm last year we just sambut our anniversary makan-makan je kat Kafe D'manggis steamboat and barbeku.. kalau nak baca boleh baca di sini ye 7th anniversay celebration 2012

So tahun ni grand sikit la cover for 2 years.. hahahaa.. or maybe cover for 3 year for tahun depan sekali....

Sememangnya tak sabar rasa dihati nie.. tapi bak kata org tua.. jangan over excited..

ye ye.. saya tak over excited..  saya akan cuba mengawal perasaan saya sebaik mungkin.. and saya tak cerita pun plan ni to anak2 sebab tak nak diorg over excited jugak..Sungguh tak tahan hati ni nak cerita kan to anak2 sejak dari tiket di booking 6 bulan lepas lagi... Tapi kena sabar so Malam ni and esok baru nak cerita..

Ya Allah Ya tuhan ku selamatkan lah perjalanan kami dan mudahkan lah segala urusan kami di sana. Kali ni kami bawak anak anak anak jadi kami perlu extra careful dalam semua aspek.. Amin..

Banyak benda yang perlu di packing dr sekecil2 benda sehinggalah sebesar2 benda.. Remember that i have to packing for 5 people termasuk diri sendiri.. agak pening gak la..

But anyway packing je la apa yg mampu and if ada tertinggal.. aku redha.. hahaa.. Yang penting check samada nama disenaraihitam tak for PTPTN.. hahaha..

So you alls.. stay tune ok.. nanti hamba update cerita2 di Krabi..

Byeeeee...

So kasi mood datang and kasi panas.. sila lah tengok gambar ni dulu.. This is Phi Phi Island.. Tempat yang kami akan stay bila di sana nanti... Yeaahaaaa...


Nak lagi ???


hokey.. tu ja la.. photo from Mr Google lah yer..

Thanks Mr Google..

No comments:

Post a Comment