My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

28 Jul 2012

Check List - Home sweet sweet sweet home

Kemas laci bawah
Kemas meja dalam my room
Kemas Adam & Aslan's room
Kemas almari guest room
Lap habuk dlm drawer my bed ( Bibik)
Settle baju2 yang saya tak pakai dah
Game area
Bibik's room
Check Toiletries stock
Check dalam freezer yang bertimbun2 but don't know what inside
Kemas my makeup drawer
CD cabinet area
Kemas Airis drawer & stuff
Lap habuk at frame (Bibik)
Check out shoes cabinet - gajah pun ada i think
kemas my misc wardrobe
Kemas my husband wardrobe
Kemas my wardrobe
Buat filling stuff
Store ( hmmm my husband la ye.. )
Lap Tingkap And lampu ( Bibik and my husband and maybe me pun involve)



* a lot of stuff nak kena buat. Esok cuti tak pegi mana2 so hopefully dapat siap kan semua. If not all pun dapat buat half pun jadi la..

* my house, my kids, my harta karun.. So just me je la kan yg kena buat.. Not anyone else.

Rileks, smile, and tarik nafas panjang-panjang and smile again ok Mariana..

Good Luck

Nah.. Flower for you..

2 comments:

  1. hihi banyak sungguh kan keje nak buat pfffttttt

    ReplyDelete
  2. Fuhhh.. Nampak gayanya tahun nie lagi banyak lah list I sebab takde bibik.. Huwaaaa

    ReplyDelete