My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

23 Jan 2013

My Purchase - Zaggora Hot Pants and Zaggora Hottop

As Salam to my dear readers,

Today nak story skit pasal my latest purchase from Groupon.. Owhhh well I mmg pembeli tegar Groupon. Tapi kalau beli pun if I think the product or the deal tu worth it la.. if not I pun tak hingin kan !!

My latest purchase nie adalah Zaggora Hot Pants. Cik Kiah semua tahu tak I really love my hot pants nie.. Betul.. Saya tak tipu !!!! Why I suka sangat hot pants nie meh sini saya nak cerita ...

Hot Pants nie adalah untuk menolong kita untuk membakar lemak kita 6 kali lebih cepat dari biasa. Mesti Cik Kiah semua macam ragu2 kan.. Betul ke tidok si Mariana nie ??? Apalah yang Si Mariana ni dok kelentong kan ???


Haaaa.. meh sini cek nak cerita pasal kehebatan Zaggora Hot Pants nie.. Cek dah cuba tau.. memang best.. sebabnya cek dah dapat merasai keberkesananya sejak dari kali pertama pakai hot pants nie. Percaya lah... Cek bukan nak promote suh beli hot pants nie tapi cuma nak share keberkesananya.. Hot pants ni materialnya macam sponge. So that haba boleh terperangkap di dalamnya. Tu yang boleh menolong membakar lemak2 di badan aku tambah2 kat bahagian thigh and tummy.

Hokey.. meh nak cerita sikit pasal Zaggora Hot Pants nie.

1)  Pants nie adalah three-quarter thighs makes losing weight 6 times faster than with normal training leggings or shorts. So it help to reduce our thigh and tummy.

2)  Specially-designed Celu-Lite technology reflects natural heat. Apakah maksudnya ni ?? Seluar nie boleh memanaskan badan kita semasa kita aktif melakukan senaman. Dan haba dari badan kita akan terperangkap diantara seluar dan badan kita. Dari haba tu lah dia menolong kita untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak berlebihan di badan


3)  Can be worn anytime as inner-wear, during sleep or workouts. 


Aku pernah terbaca di Zaggora website, they recommend us to wear this hot pants everyday for 30 minutes when we are active doing a house work, workout or aerobic dan sebagainya. Yang penting kita pakai semasa kita melakukan aktiviti atau kerja2 yang mengeluarkan peluh. I have tried, I wore masa I went to my aerobic class. Amazingly, I can felt the effect when my very first time pakai hot pants tu. Lepas aerobic tu selesai, I pakai balik jeans untuk balik ke rumah, iaitu jeans yang sama yang I pakai before aerobic class, I can felt paha I dah mengecil which is jeans I dah longgar !!! OMG OMG OMG... bestnye.... Takan la seluar jeans tue membesarkan.. Tak mungkin.. Yeayyyy.. Padahal Sejam before baru pakai jeans tu

And FYI, I went to aerobic class bukan la untuk kurus. Rasanya susah la kalau dah beranak 3 and keturunan badan besar nie nak kurus kan ? Tapi I pegi aerobic class supaya aku boleh makan apa yang aku nak tanpa perlu berdiet2 or berpantang2.. Best tau.. So kiranya aerobic tu membantu jugak la aku untuk makan apa yang aku nak.

Ok Back to my hot pants story, Masa aerobic or masa aku berjogging di kawasan perumahan aku tu, memang aku mengeluarkan peluh yang extraordinary sikit. Sebabnya seluar tu tolong kita simpan haba yang keluar dari badan kita and bakar lemak yang ada. Sebab tu la peluh akan keluar lebih banyak dari kita pakai seluar jogging biasa. Its really help to losing our weight  tau...


I stop my class aerobic since last Ramdhan 2012. But I start balik my aerobic class in January 2013. Ada la dalam 3 to 4 months i stop kan. So bila aku pergi balik, cikgu aerobic aku tegur la badan aku agak mengembang sikit. But dalam 4 kelas je she said aku dah mengecut tau.. wahhhh best best.. Maknanya menjadi la bila aku pakai Zaggora Hot Pants nie.

Sememangnya terasa badan semakin ringan, seluar jean semakin longgar di bahagian paha and perut semakin mengecil.. or kempis.. Taklah kempis tapi dapat rasa la perbezaanya tue. Mana tau satu hari nanti boleh jadi flat ke kan ?? Sapa tau kan ??

Haaaa... so kawan2 sapa yang nak menguruskan badan tue boleh la try beli Zaggora Hot Pants nie.. Sekurang2 nya ia boleh membantu. Aku mmg tak percayakan pil2 or losyen2 untuk kuruskan badan nie.. Aku lebih percayakan cara yang semulajadi untuk menguruskan badan atau memaintain kan badan. kalau berminat nak try boleh la check kat groupon yer. Selalu gak diorang keluarkan deals hot pants ni.

And kegilaan aku semakin menjadi2. Setelah mersakan kehebatan hot pants nie, aku terjebak pulak pi beli Zaggora weight Loss Hottop. Zaggora weigyt loss hottop ni pulak menolong mempercepatkan pembakaran lemak 6 kali lebih cepat di bahagian perut and back area. So material sama je dengan hot pants tadi cuma yang ni for upper area. Tak sabar nak try nanti. Hottop nie belum sampai lagi la kat tangan aku but I'm looking forward to try this hottop. Hehehehe.. 

Tue ja la yang aku nak share... 











My hot pants warna oren and my hottop color pink.. Haha saje nak buatkan color blocking sikit... Nanti korang try ok !!

2 comments:

  1. Salam, nK tanya masa beli vouchsr kat groupon tu kena redeem kat zaggora site ke atau tnggu jdr lepas bayar vohchdr tu kat groupon?

    ReplyDelete
  2. Masa akak beli. . Lps beli tunggu je... x yah redeem kt zagora. Maknanya gropon yg hantar order tu untuk kita. Anyway awk kena baca apa yg groupon bg kat fine print tu

    ReplyDelete