My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

9 Jun 2012

Handsome macam Abg ke?

Td aku layan la citer 2 fast 2 furious kat HBO.. Dah takde citer menarik dah..

Tue pun sb Adam Aslan nak tengok race keta katanya..

Diorg mmg suka la layan citer keta2 nie..

Tapi tue la.. Adam aslan nak tengok masa race je.. Sementara nak menunggu race scene jenuh depa dua dok race dalam Umah dulu.. Siap buat bunyi.. Hehe

Aku tak sure la 2 fast 2 furious ni edition yg ke berapa ..

Bila aku tengok part yg Paul Walker and his friend dapat keta Mitsubishi... Adam and aslan pun masing2 dah booked la keta mana yg diorg nak..

Aslan nak keta Mitsubishi purple and Adam nak keta Mitsubishi yellow yg D
Si Paul Walker tu dapat..

Aku pulak tanpa tak sengaja terkeluar la cakap " handsome nya.. " masa tu betul2 tv tengah tunjuk muka Si Paul Walker tue..

And Adam pun tgk aku and dgn rasa tak bersalahnya Dia Tanya aku ..



"handsome macam Abg ke ?? "

Masa Dia tanya tu mmg muka Ingin tahu... Bukan muka buat2 tak tau.. Budak2 mana tau berpura2 kan !!

Wakaka.. Boleh tahan perasan Dia..






Sent by iPhone

1 comment:

  1. hahahah so cute!!! memang abang handsome pon, aunty D suke!

    ReplyDelete