My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

29 Apr 2013

My sweet pinky for my 8th anniversary.. yeayyyy !!!

Akhirnya si Pinky menjadi milik ku.. Yeayyyyy.. Samsung Note II in Pink color.. Very nice.. the pinky no so terang and not so pudar.. sangat menawan..

Bersempena dengan our anniversary yang ke 8 tahun katanye.. Wah diam tak diam dah 8 tahun berlalu and dah 8 tahun la aku bangun tidur and nampak muka cik abang.. hehehhe.. Hopefully bangun tidur nampak muka you sampai bila2... Amin..

He had asked me " Why nak yang ni jugak ?? The latest one will come out tomorrow 27 April 2013 ?? "

I said " because it's pink !!!! " yeayyyy..

Tak kesah la ketinggalan teknologi or what.. Kalau nak kejar teknologi memang tak terkejar la..Meh sini nak tanya .. Teknologi yang baru tu ado ke pink ??? Tak ado kan ?? Hehehehe .. so my sweet pinky telah berjaya and menang di hatiku...

So I have one set of pinky which is my myvi pink and my note II pink.. Sukeeeeeenyaaaa and now tidor malam pun tersenyum.. hehehehhee


I am a big fan of Apple but Apple dah kalah dah dengan pink.. sorryyyy... but i still keep in touch with apple yer.. No worries...

Tadaaaa... This is my new pinky ...Alhamdulillah ...senyum sampai ke telinga ...

Jom tengok.. sangat menawan hokey !!! 






2 comments:

  1. i lurve pink tooooo.. tapi x pnh dpt semua pink...... huwaaa

    ReplyDelete
  2. Beli beli.. sangat cantik hokey.. puas hati n best gak note 2 ni actually. .

    ReplyDelete