My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

12 Dec 2012

Bila ada bising.. bila takde sunyi..

Sunyi je rumah sejak 2 minggu nie.. Adam and Aslan ada di kampung.. Lagi 4 hari baru la dua beradik tue balik rumah balik and I hope keadaan seperti normal.

Sometimes mmg pening bila dua beradik tu berdentam berdentum, tapi bila takde alahaiiiii sunyi nya... semut berjalan pun silap2 boleh dengar. Tinggal la kami kadang2 ber-4 and kadang-kadang ber-3 bila Dady kerja.

Me ?? Balik keje main2 dengan Airis. Pukul 9 lebih macam tu Airis tido makanya dengan saya lah tido sekali.. Awal sungguh.. Jarang dapat tidur awal macam tu kalau Adam and Aslan ada. Bagus jugak tidur awal cuma kadang2 terasa itu bukan saye.. ngeh ngeh ngeh..Sometimes pukul 12 tengah malam mula lah terjaga and mata pun berkelip-kelip tak boleh nak tido..

Airis pun bila main2 di depan rumah and ternampak kanak2 lelaki yang sebaya abangnya bermain di jalan.. Airis kan memanggil2 seolah2 memanggil abang2 nya. Mungkin she think tu abg dia kot..

Takpe takpe.. Lagi 4 hari je lagi rumah kami akan kembali berdentum berdentam dengan kelakuan dan suara kegembiraan Adam Aslan and Airis. And lagi 4 hari Airis akan dapat main dengan abg2.. Yeayyyy..

No comments:

Post a Comment