My Family Daisypath tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

31 Mar 2012

Tips on How to brighten your days especially on Monday

Hi all,

Salam Jumaat... Today entry is saja syok2 entry .... Today kan dah Friday... so mesti all of us tengah dok syok la as esok Sabtu boleh bangun lambat and boleh bermalas-malasan kat rumah

Aku tak leh esok keja sb ada event WHF 2012 yang ke 7.. aishhhh dah yang ke 7 dah ???
But anyway, tujuan entry ni adalah untuk bg tips2, How to brighten your days especially on Monday  :-) dengan kata lain monday blues..

29 Mar 2012

Cerita tentang sesudu garam...

Tadi Pagi macam biasa aku hantar la my 2 kids ke sekolah before aku ke Office. On the way tu mcm biasala aku layan la channel radio favorite aku radio hot fm. Topic Pagi td ialah kisah Adik beradik and kisah masa kanak2.. Lebih kurang Cam tue la tajuknya...

Aku memang gemar dengar layan hot fm pg2 ni... Suara Farah, Faizal, AG and Usop memang menghangatkan pagi aku... ada2 ja topic yang diorg bincangkan every morning... Tapi dalam banyak2 tue.. aku lebih minat AG la... hehehehee.. AG ni aku rasa tak banyak peminat tapi ntah aku suka bila dia buat lawak.. memang lawak yang jahat...

Mcm2 kisah la yg pendengar hot fm ni citer kan. Ada yg lawak, Ada yang sedih ... Kalau yang lawak tue sampai aku tergelak-gelak la dalam keta and i think kalau ada orang nampak mesti orang kata aku ni tak berapa nak betui.. Hahaha.. Tapi biar la janji aku happy masa drive... 

25 Mar 2012

Abang Adam 6th Birthday and Jom flash back to 6 years ago...

First cake Abg Adam
KFC Cake - Complimentary because we celebrate @ KFC
Last 19 Mar 2012, my elder son Muhammad Adam Haris menyambut hari lahirnya yang ke-6. 




24 Mar 2012

My Very first time blogging citer pasal Iguana

Assalamualaikum ,

Hi semua.. this is my very first time nak berjinak2 dengan penulisan blog nie.. 

1st sekali.. I asked myself.. Why I want to try to write something in my blog ???

Hmmmmm.. its because i want one day my kids can read my story and of course kebanyakanya mesti about them.. hahaha


Second because i want to share my experience, my knowledge, my opinion and apa2 saja yang I tau and I can share with my friends yg sudi melawat to my blog nie..  (harap2 no syok sendiri la... Insyaallah)